SANTA CATARINA TRIA A IDP PER A PROJECTE DE RESIDUS

SANTA CATARINA TRIA A IDP PER A PROJECTE DE RESIDUS

IDP se adjudica el contrato para la elaboración del Plan Director que defina la gestión y tratamiento de los residuos sólidos urbanos del estado de Santa Catarina en Brasil.

Se trata de uno de los estados con el PIB per cápita más alto del país, integrado por un total 293 municipios, con una extensión de 95.436,18 km2 y una población que supera los 6 millones de habitantes.

Es tracta d’un dels estats amb el PIB per càpita més alt del país, integrat per un total 293 municipis, amb una extensió de 95.436,18 km2 i una població que supera els 6 milions d’habitants.

El contracte que va ser signat en Florianópolis per Murilo Xavier Flores President de la Fundaçado do Meio Ambient FATMA) del Governo do Estat de Santa Catarina i per Enric Blasco Gómez Soci-Director Comercial de l’empresa d’enginyeria IDP, va comptar amb la presència de José Manuel Rodríguez de Castro Conseller de l’Ambaixada d’Espanya a Brasil.

Entre les diferents àrees on es posiciona IDP, que són enginyeria, medi ambient i arquitectura, l’àrea de medi ambient i en concret el vector residus és un dels més atractius per sortir al mercat exterior per tot el khow-how i experiència que ha anat adquirint a través dels diferents projectes que ha executat a Espanya.

Els objectius estratègics que es desitgen aconseguir es basen a potenciar la prevenció, reutilització i reciclatge dels materials continguts en els residus sòlids, així com la valorització, preservant el medi ambient, dinamitzant el sector econòmic i fent al seu torn una integració del teixit social vinculat al sector.

El treball es desenvoluparà en un període de 6 mesos i comptarà amb la participació d’un equip multidisciplinari compost per tècnics de diferents especialitats.

Amb aquest treball IDP consolida la seva presència al mercat brasiler on ja disposa d’oficina en Florianópolis, convertint-se en un aliat de primer nivell per a totes aquelles companyies espanyoles que estan donant el salt al mercat brasiler, podent oferir-los els serveis tècnics de qualitat que en l’actualitat ja desenvolupa a Espanya.

 Foto_012

Rep les nostres newsletter