REURBANITZACIÓ DEL CENTRE URBÀ DE LAGES AL BRASIL

REURBANITZACIÓ DEL CENTRE URBÀ DE LAGES AL BRASIL

La ciutat de Lages amb una població de 168.384 habitants està situada a la serra Catarinense de l’Estat de Santa Catarina al sud del Brasil.

L’objectiu del projecte és la modernització del centre urbà de la ciutat per tal d’aconseguir un espai més amable per als ciutadans on aquests tinguin prioritat sobre el vehicle, a més de soterrar els diferents serveis en l’actualitat aeris i reformar tres places públiques incorporant zones de jocs infantils, espais de lleure ciutadà i àrees verdes autòctones.

El projecte serà realitzat en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM (Building Information Modeling) que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra, integrant tota la informació en un model parametritzat, complet, únic i centralitzat en 5 dimensions (les 3 dimensions físiques, la dimensió cost i la dimensió temps), agilitzant la presa de decisions i eliminant completament els errors en base a un coneixement global del projecte a través del model.

IDP és present des del 2011 al Brasil, estant situades les nostres oficines a Florianópolis (Santa Catarina) des d’on donem servei als altres estats del país.

Blog-Lages2

Rep les nostres newsletter