MANUEL RIVAS, GUANYADOR DELS PREMIS EXTRAORDINARIS DE DOCTORAT UPC 2015 EN L’ÀMBIT D’ARQUITECTURA, URBANISME I EDIFICACIÓ

MANUEL RIVAS, GUANYADOR DELS PREMIS EXTRAORDINARIS DE DOCTORAT UPC 2015 EN L’ÀMBIT D’ARQUITECTURA, URBANISME I EDIFICACIÓ

El passat 23 de setembre es va realitzar el lliurament dels Premis Extraordinaris de Doctorat 2015 atorgat per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Manuel Rivas, PhD. Arquitecte i Director de l’àrea d’Edificació i Logística d’IDP va ser premiat en l’àmbit d’Arquitectura, Urbanisme i Edificació per la seva tesi doctoral del departament de Projectes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona.

El lliurament de premis es va realitzar en el marc de la inauguració del nou curs acadèmic 2015-2016 i va comptar amb la presència del rector de la Universitat Sr. Enric Fossas Colet i autoritats en representació del Rectorat i la Generalitat de Catalunya. L’esdeveniment es va realitzar a l’Auditori de l’Edifici Vèrtex del Campus Nord de la Universitat.

El professor de la Tòquio University of Science, Jin Akiyama, va participar amb una lliçó inaugural The good teacher explains, the superior teacher demonstrates, the excellent teacher inspiris.

premio-manuel-rivas-idp

Rep les nostres newsletter