LIDL CERTIFICA EL NOU CENTRE LOGÍSTIC DE LORQUÍ EN ELS SISTEMES DE SOSTENIBILITAT VERD I DGNB

LIDL CERTIFICA EL NOU CENTRE LOGÍSTIC DE LORQUÍ EN ELS SISTEMES DE SOSTENIBILITAT VERD I DGNB

IDP ha finalitzat el procés de pre-certificació del nou centre logístic de LIDL a Lorquí (Múrcia), en dues de les principals certificacions de sostenibilitat d’edificis. Concretament, s’ha obtingut la pre-certificació SILVER de DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) i 3 FULLS en VERD de GBCe (Green Building Concill Espanya).

Per dur a terme el procés, IDP, conjuntament amb els seus col·laboradors, han transposat el model DGNB de magatzems i indústries internacional al format espanyol, sent el primer magatzem logístic pre-certificat per DGNB fora d’Alemanya.

Michael Dax, president de DGNB, va lliurar personalment al Sr. Roberto Rizza, Director de Construccions i Facility Management de Lidl Espanya, la pre-certificació en l’entorn de la trobada mundial World Sustainable Building Conference 14 (WS14), desenvolupada a Barcelona el passat mes de novembre.

Amb les pre-certificacions i a l’espera d’obtenir les certificacions definitives en breu, IDP finalitza la seva participació en l’actuació, on ha desenvolupat el projecte integral d’obres i instal·lacions i posteriorment la direcció d’obra, actuant en una parcel.la de 68.675 m2 sobre la qual s’ha construït un centre de distribució de 37.324 m2 amb 112 molls de càrrega i descàrrega.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com l’enginyeria líder en projectes logístics al nostre país.

2R9A3402_blog2

 

Rep les nostres newsletter