LA BIBLIOTECA JOAN MARAGALL OBTÉ EL PREMI CIUTAT DE BARCELONA D’ARQUITECTURA I URBANISME 2014

LA BIBLIOTECA JOAN MARAGALL OBTÉ EL PREMI CIUTAT DE BARCELONA D’ARQUITECTURA I URBANISME 2014

La Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall, situada en la finca de Vil·la Florida, al districte de Sarrià – Sant Gervasi del municipi de Barcelona, ha estat guardonada amb el premi Ciutat de Barcelona d’Arquitectura i Urbanisme 2014.

Els Premis Ciutat de Barcelona són convocats des de fa més de 60 anys per l’Ajuntament de Barcelona i premien l’excel·lència als diferents àmbits de la creació, recerca i producció cultural de la ciutat al llarg de l’any anterior.

IDP ha dut a terme la direcció d’execució de les obres de la biblioteca i sala d’actes Joan Maragall, que compta amb una superfície total edificada de 2.982,5 m2, sobre una parcel·la de superfície 5.464 m2. L’edifici s’ha desenvolupat en 4 nivells adaptant-se al fort desnivell existent entre el solar i al carrer Sant Gervasi de Cassoles i s’ha integrat la construcció dins d’un espai cultural i natural, millorant els condicionis del carrer i facilitant la connexió amb el jardí de Vil·la Florida.

Amb aquesta actuació tots els participants en el projecte i l’equip de IDP han obtingut un nou reconeixement que no fa més que destacar el bon fer de la companyia en aquest àmbit.

 joan-maragall-blog2

Rep les nostres newsletter