JORNADA TÈCNICA: MODELATGE A L’ENTORN BIM

JORNADA TÈCNICA: MODELATGE A L’ENTORN BIM

IDP participa en una jornada tècnica sobre el modelatge d’informació per a l’edificació mitjançant l’ús de la tecnologia BIM (Building Information Modelling) organitzada per ATECYR i COEIC.

L’Associació Tècnica de Climatització i Refrigeració (ATECYR) va organitzar el passat dimecres 2 de desembre a l’auditori del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) situat a Via Laietana, 39 a Barcelona una jornada tècnica sobre el modelatge d’informació per a l’edificació mitjançant l’ús de la tecnologia BIM (Building Information Modelling).

La metodologia de treball BIM, suportada en diferents programaris especialitzats, permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital de l’obra, integrant tota la informació en un model parametritzat, complet, únic i centralitzat que comparteixen tots els agents que intervindran durant tot el cicle de vida de l’edifici, infraestructura, etc.

Andreu Cortada, BIM Manager deI Grup IDP, va participar a la jornada abordant, des de diferents punts de vista, els reptes i desafiaments que representa aquesta nova tecnologia, ja molt present en els països anglosaxons i del nord d’Europa i cada vegada més present en el nostre país.

La cita, amb un gran èxit de participació, va congregar als principals agents que interactuen durant l’execució del projecte, enginyers, arquitectes, formadors especialitzats en BIM i administració i va generar un interessant debat entre els assistents, denotant el gran interès que desperta aquesta tecnologia al sector.

bim atecyr

Rep les nostres newsletter