INSTAL·LEM IOT PER A OBTENIR INFORMACIÓ A TEMPS REAL DELS TEUS ACTIUS I INTEGRAR-LOS EN EL BESSÓ DIGITAL

INSTAL·LEM IOT PER A OBTENIR INFORMACIÓ A TEMPS REAL DELS TEUS ACTIUS I INTEGRAR-LOS EN EL BESSÓ DIGITAL

Els equips de IoT s’incorporen per a optimitzar els processos de recollida d’informació dels equips dels teus actius, extraient dades de manera automàtica i redirigint-los cap al seu Bessó Digital situat en el Cloud.

Les dades recopilades s’emmagatzemen i possibiliten que els processos evolucionin i s’adaptin els actius, obtenint i comparant situacions similars, permetent-te planejar millors estratègies i anticipar-te a possibles necessitats a futur.

L’aplicació de tots aquests processos permet optimitzar l’ús dels recursos, disminuint costos, generant al seu torn una major eficiència energètica, reduint els residus, i finalment trobant millors solucions dels actius.

Comença amb un Bessó Digital simple, controlant aspectes clau de l’actiu, incorporant-li eines com Gmaos i Scadas, i enriqueix automàticament aquesta informació mitjançant IoT. A partir d’aquí construeix quadres de comandaments i alertes, establint-se com un centre de control global, per a aportar-te valor en la presa de decisions.

S’estima que en un termini de 5 i 10 anys la digitalització d’actius serà imprescindible per a totes les companyies a fi d’optimitzar la seva explotació. Aquesta digitalització és imparable i els primers que ho aconsegueixin aportaran valors diferencials respecte dels seus competidors.

En IDP t’ajudem a digitalitzar el teu actiu i instal·lar equips de IoT. Uneix-te a l’avanç tecnològic i evoluciona com a empresa.

Rep les nostres newsletter