LÍDERS AL SECTOR ALIMENTARI

El Grup IDP es converteix en la enginyeria BIM líder en el sector alimentari amb la incorporació de l’empresa Indutec.

  • Experiència altament acreditada amb més de 2.000 projectes realitzats i llocs en funcionament.
  • Actuem en tots els <strong processos de la cadena: elaboració, transformació, preparació, conservació, envasament, distribució i venda.
  • Equip multidisciplinari format per més de 250 professionals, amb capacitat de donar resposta a totes les necessitats de la indústria, des de la definició de les solucions i equips idonis per als processos productius, fins a l'enginyeria de detall dels sistemes constructius i d'instal·lacions.
  • Servei integral mitjançant metodologia BIM assegurant des de la fase conceptual un disseny ajustat en costos, terminis i qualitat amb el màxim de detall i executivitat, sempre amb el principi bàsic d'estar alineats amb el business pla del nostre client.
  • Amb àmplia implantació en el territori a través de la nostra xarxa d'oficines, que ens permet oferir solucions globals en entorns locals donant un servei de proximitat i confiança.
  • Aportant <strong valor diferencial i innovador en la Indústria 4.0y i la transformació digital, des de la fase de disseny fins a l'operació i manteniment aplicant bessons digitals.

ESPECIALISTES EN TODS ELS SECTORS DE LA
INDÚSTRIA ALIMENTARIA

Capacitat per el desenvolupament de projectes de nova execució i modernització.

Indústria Càrnica

Indústria Pesquera

Indústria Frutihortícola

Indústria Làctea

Indústria Panificadora

Indústria Agrícola

Indústria Begudes

Indústria Aliment Animal

CLIENTS QUE HAN CONFIAT EN NOSALTRES

Principals clients que avalen la nostra àmplia experiància al sector.