IDP S’INCORPORA A RAILGRUP

IDP S’INCORPORA A RAILGRUP
IDP és nou membre de RAILGRUP, associació referent al mercat internacional de la indústria del sector ferroviari que actualment compta amb més de 100 empreses participants i un volum de facturació global de 17.000 milions d’euros.

RAILGRUP es va constituir l’any 2002 per impulsar el desenvolupament del ferrocarril a tots els nivells, potenciant la competitivitat global dels seus membres promovent, representant i difonent la seva imatge i els interessos col·lectius.

Entre els objectius generals de RAILGRUP es troben, entre d’altres, fomentar la col·laboració entre els diferents agents del món del ferrocarril, mantenir el contacte institucional amb administracions públiques, associacions i institucions i desenvolupar activitats per millorar la formació dels seus membres i especialment potenciar la internacionalització de les empreses ferroviàries estatals.

Amb aquesta incorporació, IDP es consolida com una de les companyies expertes a nivell europeu en l’àmbit del ferrocarril i les infraestructures logístiques multimodals.

Per ampliar informació:
www.railgrup.net

Rep les nostres newsletter