IDP S’HA ADJUDICAT EL PROJECTE D’AMPLIACIÓ DE LA PLANTA FARMACÈUTICA DE B|BRAUN A RUBÍ

IDP S’HA ADJUDICAT EL PROJECTE D’AMPLIACIÓ DE LA PLANTA FARMACÈUTICA DE B|BRAUN A RUBÍ

IDP s’ha adjudicat la projecció, direcció facultativa i project management de l’ampliació de la planta farmacèutica que la companyia B. Braun Medical té al municipi de Rubí.

L’ampliació consisteix en la construcció d’un edifici, anomenat LIFT+ (Lean Infusion Factory Technology), annex a la planta actual, i que es dedicarà principalment a la producció de solucions parenterals.

Concretament, el nou edifici, té una superfície construïda de més de 22.000 m2, distribuïts en 3 plantes, constituïdes per zones de producció, sales blanques, sales tècniques i oficines.

Per dissenyar i aconseguir el compliment de la planificació de cada una de les fases, IDP ha projectat el nou edifici utilitzant la tecnologia BIM (Building Information Modeling) que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir tot el procés de construcció, a partir d’un model digital únic que integra tota la informació parametritzada en base a 5 dimensions (les 3 dimensions físiques, el cost i la planificació temporal). Integrant l’arquitectura, instal·lacions i les estructures dins del model BIM, s’ha pogut projectar l’edifici amb garanties per evitar les interferències entre els elements nous i els existents.

Un cop projectat l’edifici, s’ha procedit a l’inici de l’execució de les obres, fase en que actualment ens trobem.

Amb aquesta actuació, IDP es consolida com un proveïdor d’alt nivell en el sector farmacèutic, un dels sectors amb més exigència en la gestió de terminis, qualitats i costos.

 2014-10-30-Blog_B-Braun-Rubi2

Rep les nostres newsletter