IDP SECRETARIA CIENTÍFICA DEL SABADELL SMART CONGRESS

IDP SECRETARIA CIENTÍFICA DEL SABADELL SMART CONGRESS

Per segon any consecutiu IDP ha estat escollida entre les enginyeries especialistes en projectes de ‘Smart Cities’ per desenvolupar la secretaria científica de l’edició del 2014 del ‘Sabadell Smart Congress. Congrés Internacional de Ciutats Intel·ligents’.

A l’edició d’enguany, la temàtica del congrés girarà al voltant del lema ‘Medium Sized. High Quality Cities’ donant a conèixer els projectes més rellevants que s’estan desenvolupant en ciutats de dimensió mitjana. Per això, el SSC comptarà amb la participació de representants de l’Administració Pública, del Món Acadèmic i del Sector Privat, destacant entre ells la participació de representants del Massachusetts Institute of Technology, el Banc Europeu de Inversió, la Comissió Europea i el Banc Interamericà de Desenvolupament.

Com a les passades edicions, el Sabadell Smart Congress pretén ser la plataforma d’intercanvi de coneixements i experiències que aglutini tots els actors que treballen al voltant dels diferents sectors presents en el concepte ‘Smart Cities’.

Per ampliar informació:

www.sabadellsmartcongress.com

Rep les nostres newsletter