IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DEL PORT DE LA SAVINA A FORMENTERA

IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DEL PORT DE LA SAVINA A FORMENTERA

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha adjudicat al grup d’Enginyeria IDP el contracte per a l’assistència tècnica a la redacció del projecte bàsic i constructiu per al condicionament del port de la Savina, a Formentera, amb una inversió de 6 milions d’euros.

Amb la finalització en 2006 de les obres de la nova Estació Marítima de Formentera i tots aquests anys d’ús, s’han posat de manifest que l’augment progressiu d’usuaris fa necessària una actuació per optimitzar els fluxos de passatgers i vehicles que accedeixen diàriament a aquesta estació.

El projecte pretén optimitzar aquests fluxos de passatgers i vehicles, així com millorar els vials i les zones de vianants dins de la zona de servei del port de la Savina, dotant al port d’unes infraestructures adaptades a les necessitats actuals i més confortables per als seus usuaris.

IDP projectarà totes les infraestructures necessàries mitjançant tecnologia BIM, consolidant la seva experiència en projectes portuaris, on en l’actualitat està desenvolupant un nombre considerable de projectes nacionals i internacionals.

IDP_SAVINA

Rep les nostres newsletter