IDP S’ADJUDICA LA DE DIRECCIÓ D’OBRA DEL CASAL DE BARRI DE CAN PORTABELLA A BARCELONA

IDP S’ADJUDICA LA DE DIRECCIÓ D’OBRA DEL CASAL DE BARRI DE CAN PORTABELLA A BARCELONA

BIMSA, empresa municipal de l’Ajuntament de Barcelona, adjudica a IDP els serveis de direcció d’execució d’obra de rehabilitació i ampliació del casal de barri de Can Portabella, al districte de Sant Andreu amb una inversió prevista de 2 milions d’euros i un termini d’execució de 10 mesos.

L’equipament actualment compta amb 610 m2 distribuïts en dues plantes i gràcies a aquesta actuació passarà a tenir 813 m2 quadrats distribuïts en 3 plantes on cada planta tindrà una funcionalitat diferent. També s’eliminaran les tanques perimetrals actuals per que els jardins de l’edifici es fusionin amb la plaça adjunta donant continuïtat a l’espai públic.

Els treballs d’IDP inclouran un servei integral que incorporarà la direcció de l’execució de les obres, la supervisió en el control de qualitat, l’assegurament de la planificació temporal, el seguiment econòmic, etc., fins a la finalització formal de les obres i la posada en servei de les instal.lacions amb total garantia.

Amb aquesta actuació IDP amplia el volum d’obres gestionades a l’actualitat, superant el centenar i situant-se com empresa referent en direccions d’obra que assegurin l’execució, els terminis, la qualitat i el cost.
idp-can-portabella-blog2

Rep les nostres newsletter