IDP S’ADJUDICA ELS PROJECTES D’ENGINYERIA EN TRES CARRETERES ESTATALS A SANTA CATARINA (BRASIL)

IDP S’ADJUDICA ELS PROJECTES D’ENGINYERIA EN TRES CARRETERES ESTATALS A SANTA CATARINA (BRASIL)

El Departament Estatal d’Infraestructura (DEINFRA) del Govern Estatal de Santa Catarina (Brasil) confia novament en el Grup d’Enginyeria IDP i adjudica tres contractes d’enginyeria civil per desenvolupar projectes en tres carreteres de l’estat de Santa Catarina.

En concret els treballs contractats consisteixen en:

  • Projecte d’enllaç a la carretera SC-301, en el tram comprès entre BR-280 (p /Río Negrinho) – São Bento do Sul (Accés Oest) i una passarel·la per a vianants, amb una extensió de 600 m.
  • Projecte de contenció de l’esllavissament ocorregut al km 253,25 de la Ruta SC-110, al tram Vidal Ramos – Ituporanga.
  • Projecte de la passarel·la a la carretera SC-157, tram Entr. (Per Quilombo) – Entr. Sud SC 482, al terme municipal de Quilombo amb una extensió de 180 m.

Aquests nous contractes es sumen els anteriorment contractats per DEINFRA per al tractament de punts crítics i de mitigació de passius ambientals de 9 carreteres estatals (A101F, SC-108, SC-390, SC-435, SC-437, SC-443, SC -445, SC-446, SC-447); el projecte de contenció de l’esllavissada de talús en el tram km 454 de la carretera SC-390 d’Orleans-Pedras Grandes i el projecte per a la pavimentació d’accés a Farol de Santa Marta de 2,4 km de longitud al municipi de Laguna.

Els projectes seran realitzats en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” i contribuiran a dotar d’una infraestructura logística d’acord a les necessitats de mobilitat i millora en el transport viari de la regió reduint els costos de transport i millorant la mobilitat, així com proporcionar una infraestructura de carreteres sota la premissa de seguretat viària tant per als vehicles com a vianants i la reducció dels accidents de trànsit.

El Grup d’Enginyeria IDP consolida la seva experiència en el desenvolupament de projectes d’infraestructures mitjançant l’ús de la tecnologia BIM i en l’actualitat està desenvolupant un nombre considerable de projectes de carreteres i autopistes en diversos països Llatinoamericans com el Brasil, Xile, Perú, Colòmbia, etc.

Rep les nostres newsletter