IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE EUROPEU DE RECERCA DOF

IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE EUROPEU DE RECERCA DOF

Un cop més IDP obté el reconeixement internacional en matèria d’innovació adjudicant-se el desenvolupament del projecte d’investigació batejat com “DOF. District of the future” en el marc del 7th Framework Programme of Research and Development (ICT-2013.6.4 Optimising Energy Systems in Smart Cities) de la Unió Europea, que té per objectiu desenvolupar una solució basada en tecnologies de la informació i comunicació per facilitar el monitorització, la gestió i l’optimització de producció i consum d’energia a les ciutats mitjanes d’Europa.

El projecte ha estat atorgat a un consorci internacional integrat per 7 empreses de 4 nacionalitats: Dalkia i EdenWay de França; Everis de Bèlgica; VTT i Fortum de Finlàndia, i Telefónica i IDP d’Espanya, i està previst implantar a les ciutats de Corby al Regne Unit, Orleans a França i Sabadell a Espanya.

La Unió Europea finançarà 3.801.732 euros que suposa el 60% del cost total que suposarà al conjunt d’empreses que conformen el consorci (6.242.551 euros).

Amb aquesta adjudicació IDP consolida la seva línia de R+D+I en adjudicar-se en menys d’un any dos projectes d’investigació en el marc del 7 programa marc de la Unió Europea, anteriorment el projecte IPAN – Innovate Popular Low Density Structural Panell.

Blog_District-of-the-future2

Rep les nostres newsletter