IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DEL CENTRE DE DISTRIBUCIÓ I LOGÍSTICA DE KOERICH A BIGUAÇU (BRASIL)

IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DEL CENTRE DE DISTRIBUCIÓ I LOGÍSTICA DE KOERICH A BIGUAÇU (BRASIL)

IDP s’adjudica el projecte del nou Centre de Distribució i Logística per Koerich, empresa líder a Santa Catarina en el sector del comerç mòbil i d’electrodomèstics des de fa més de 60 anys comptant amb més de 91 botigues i 4 centres de distribució, 2 situats a São José, 1 a Joinville i 1 altre a Criciúma.

L’actuació contractada a IDP consisteix en el desenvolupament del projecte d’enginyeria i arquitectura del nou Centre de Distribució i Logística de Koerich a Biguaçu així com l’elaboració de la transferència de projectes arquitectònics a la tecnologia BIM i la direcció de l’obra. El nou centre de distribució, projectat íntegrament mitjançant tecnologia BIM (Building Information Modeling), consta d’un total 24.826 m2 d’àrea construïda distribuïts en 20.751 m2 d’àrea logística i 4.075 m2 d’àrea administrativa, a més de 44.858 m2 d’àrea d’accés, expansió, pati de maniobres, i amb un temps d’execució previst de 18 mesos.

Els projectes seran realitzats en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modelin” que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra. Integra tota la informació en un model parametritzat, complet, únic i centralitzat que comparteixen tots els agents que intervindran durant tot el cicle de vida de l’edifici; des del disseny conceptual fins l’enderrocament de l’edifici. Aquest model digital permet la integració de fins a 7 dimensions – les 3 físiques, el cost (4D), el temps (5D), anàlisi energètica i de sostenibilitat (6D), i integració amb sistemes de Facility Management (7D) – agilitzant la presa de decisions i eliminant completament els errors basant-se en un coneixement global del projecte a través del model.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com a empresa referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM, i en aquest cas treballant mitjançant el sistema Open BIM des de 6 dels seus centres de producció (Sabadell, Madrid, Florianópolis, Rio de Janeiro, Quito i Lima).

koerich_blog2

Rep les nostres newsletter