IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DE SANT JOAN DESPÍ PARC EMPRESARIAL

IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DE SANT JOAN DESPÍ PARC EMPRESARIAL

El grup IDP s’adjudica el contracte de serveis tècnics per a desenvolupar el projecte, el construction management i la direcció d’obra del modern, funcional i tecnològic parc empresarial a executar a Sant Joan Despí (Barcelona), amb una inversió prevista de 8 milions d’euros.

El parc estarà conformat per 20 edificis, en concret 11 naus industrials, 7 edificis comercials, 2 edificis d’oficines i aparcament soterrat, i s’espera començar la seva construcció durant el primer semestre de l’any 2017.

En total seran 18.900 m2 construïts més una àrea central enjardinada amb aparcament inclòs per 190 vehicles. La proposta es planteja amb estructura prefabricada de formigó, cobertes metàl·liques i fusteries d’acer i alumini anoditzat.

Els serveis contractats a IDP es realitzaran mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modelling” que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra, integrant tota la informació en un únic model parametritzat en 7 dimensions, eliminant completament els errors per interferències, assegurant la coherència documental de tot l’expedient i garantint el compliment de les exigències a nivell de terminis i costos.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com a empresa referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM.

idp

Rep les nostres newsletter