IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DE L’HOSPITAL CHACHAPOYAS-AMAZONES AL PERÚ

IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE DE L’HOSPITAL CHACHAPOYAS-AMAZONES AL PERÚ
El Consorci Pedro Ruiz, que conformen el grup constructor COPISA i la constructora peruana Moro, ha adjudicat a IDP el projecte constructiu d’adaptació de la segona fase de l’Hospital Referencial Xarxa de Salut Chachapoyas-Amazones al Perú.
Chachapoyas és una ciutat situada al nord del Perú, capital de la província de Chachapoyas i del departament d’Amazones.
En concret l’hospital a projectar estarà integrat per diferents edificis per cobrir les següents especialitats:
  • Bloc A. Consultoris externs i zona administrativa.
  • Bloc C. Ajuda al diagnòstic, emergències, cures intensives i centre obstètric.
  • Bloc D. Centre quirúrgic, esterilització, hospitalització, medicina física i rehabilitació.
  • Bloc E i G. Serveis Generals i Auxiliars.
Es tracta del primer centre hospitalari del Perú desenvolupat en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” de la qual IDP és líder.
Amb aquesta actuació IDP es consolida com a empresa referent en el desenvolupament de projectes hospitalaris mitjançant tecnologia BIM, a l’actualitat està desenvolupant dos hospitals a Brasil, concretament a Joinville i a Blumenau; i amplia la seva presència geogràfica a Perú amb un actuació que se suma a les que en aquests moments està realitzant a Lima, Andahuaylas, Bagua, Huamanga, Oxapampa, Chancay, Pozuzo, San Juan Bautista, Yauyos, Abancay, Aymaraes, Huaura, Tarma i Chincha.
IDP - CHACHAPOYAS BLOG

Rep les nostres newsletter