IDP S’ADJUDICA EL PLA INTERMODAL DE TRANSPORT DEL SECTOR AUTOMOBILÍSTIC DE CATALUNYA

IDP S’ADJUDICA EL PLA INTERMODAL DE TRANSPORT DEL SECTOR AUTOMOBILÍSTIC DE CATALUNYA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adjudica a IDP els treballs de consultoria per executar el pla de desenvolupament d’un servei de transport intermodal orientat a la indústria de l’automoció entre Catalunya i el centre d’Europa a partir de l’estudi d’un nou servei ferroviari mixt i multiclient per l’automoció.

El pla es situa dins el context del projecte iFreightMED-DC, impulsat pel Programa MED de la Unió Europea, el qual compta amb el suport econòmic del Fons de Desenvolupament Regional per a l’Arc Mediterrani i té per objectiu la millora de l’accessibilitat marítima i de les capacitats de transport mitjançant la multimodalitat i la intermodalitat, i es proposa promoure el desenvolupament sostenible intermodal i els serveis de transport de mercaderies fent un ús òptim de les instal·lacions existents i millorar els actuals nivells de servei en els corredors d’infraestructura.

La indústria de l’automoció es situa com un dels motors de l’economia, un sector en què Espanya és el 9è productor a nivell mundial. A més, un de cada quatre vehicles espanyols es fabrica a Catalunya, representant la logística el 3% del seu PIB.

Amb aquesta actuació IDP consolida la seva experiència en l’àmbit de les infraestructures del transport de càrrega, on a l’actualitat està desenvolupant un nombre considerable de projectes nacionals i internacionals.
foto-ifreight-blog2

Rep les nostres newsletter