IDP S’ADJUDICA EL MÀSTER PLAN DEL PARC EMPRESARIAL OFFICE PARK A FLORIANÓPOLIS (BRASIL)

IDP S’ADJUDICA EL MÀSTER PLAN DEL PARC EMPRESARIAL OFFICE PARK A FLORIANÓPOLIS (BRASIL)

IDP s’adjudica el master plan per a l’ampliació ordenada del parc d’empresarial Office Park a Florianópolis (Estat de Santa Catarina – Brasil) i el projecte del primer edifici d’oficines a executar.

Office Park forma part d’una gran àrea que el planejament de recent aprovació identifica com la nova centralitat urbana de l’illa, i per això es proposa el desenvolupament d’un conjunt d’edificis adaptats a l’entorn, potenciant nous usos complementaris a l’actual ús administratiu i generant espais urbans agradables al ciutadà.

La superfície total a construir rondarà els 50.000 m2 en un espai total urbanitzat de 32.900 m2, desenvolupant en aquesta primera fase un edifici d’oficines d’aproximadament 15.000 m2, amb una planta baixa comercial i de serveis, i amb aparcament en planta soterrani.

Els treballs seran desenvolupats integrament mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra, integrant tota la informació en un model parametritzat, complet, únic i centralitzat en 5 dimensions (les 3 dimensions físiques, la dimensió cost i la dimensió temps), agilitzant la presa de decisions i eliminant completament els errors en base d’un coneixement global del projecte a través del model.

IDP és present des del 2011 al Brasil, tenint la seu central a Florianópolis, i des de principis d’any amb oficines també a Rio de Janeiro.

2014-10-09-Blog_Office-Park2

Rep les nostres newsletter