IDP S’ADJUDICA EL MÀSTER PLAN DEL PRIMAVERA GARDEN PARK A FLORIANÓPOLIS (BRASIL)

IDP S’ADJUDICA EL MÀSTER PLAN DEL PRIMAVERA GARDEN PARK A FLORIANÓPOLIS (BRASIL)

IDP s’adjudica el màster plan per a l’ampliació ordenada del parc empresarial, comercial i d’oci Primavera Garden a Florianópolis, capital de l’estat de Santa Catarina al Brasil.

Primavera Garden, de 21.900 m2 d’extensió, forma part d’una gran àrea que el planejament de recent aprovació identifica com la nova centralitat urbana de l’illa, en l’actualitat presenta diverses edificacions construïdes, entre aquestes la seu de ACATE (Associació Catarinense d’Empreses de Tecnologia) amb una superfície total construïda de 9.700 m2.

La proposta incorpora un estudi del sector que analitza les diferents fases d’execució que donin resposta a la necessitat d’atendre el volum creixent d’usuaris, solucionant la demanda d’estacionaments i completant l’espai multifuncional amb una proposta d’usos complementaris als existents, fins a arribar una superfície total construïda d’entorn 40.000 m2.

Els treballs seran desenvolupats integrament mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra, integrant tota la informació en un model parametritzat, complet, únic i centralitzat en 5 dimensions (les 3 dimensions físiques, la dimensió cost i la dimensió temps), agilitzant la presa de decisions i eliminant completament els errors en base d’un coneixement global del projecte a través del model.

IDP és present des del 2011 al Brasil, tenint la seu central a Florianópolis, i des de principis d’any amb oficines també a Rio de Janeiro.

 2014-11-27-Blog_Primavera2

Rep les nostres newsletter