IDP S’ADJUDICA DOS NOUS CENTRES D’INNOVACIÓ A SANTA CATARINA

IDP S’ADJUDICA DOS NOUS CENTRES D’INNOVACIÓ A SANTA CATARINA

Després de l’èxit del contracte signat l’any passat amb la Fundação de Centros de Referência em Tecnologias Inovadoras – CERTI pertanyent al Govern de Santa Catarina per desenvolupar els projectes d’arquitectura i enginyeria de 10 centres d’innovació a les principals ciutats de l’estat: Joinville, Florianópolis, Blumenau, Criciúma, Chapecó, Itajaí, Jaraguá do Sul, Tubarão, São Bento do Sul i Joaçaba, IDP novament ha rebut la confiança del govern catarinense al adjudicar-li els projectes de dos nous centres d’innovació.

En concret els dos nous centres s’ubicaran a les ciutats de Brusque de 102.000 habitants i Rio do Sul de 65.000 habitants, i tindran una superfície construïda cadascun entorn dels 2.500 m2.

L’objectiu és que els centres actuïn com a pols d’innovació per a ambdós municipis i el seu entorn proper, i per a això es projectaran edificis amb un disseny flexible, racional, funcional i innovador en l’ús de la tecnologia i les instal•lacions.

Com va succeir en el primer contracte, els projectes seran desenvolupats íntegrament mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling”, cal destacar que l’anterior contracte va ser la primera vegada que es feia servir la tecnologia BIM per a un projecte públic a Santa Catarina, prova un cop més de la voluntat del govern catarinense d’estar al capdavant de R+D al Brasil.

IDP és present des del 2011 al Brasil, tenint la seu central a Florianópolis, i des de principis d’any amb oficines també a Rio de Janeiro.

 2014-09-25-Blog_Centros-Innov2

Rep les nostres newsletter