IDP REP LA VISITA DELS ALUMNES DE L’ESCOLA MARISTES MONTSERRAT DE LLEIDA

IDP REP LA VISITA DELS ALUMNES DE L’ESCOLA MARISTES MONTSERRAT DE LLEIDA

Els estudiants d’últim curs de batxillerat de l’Escola Maristes Montserrat de Lleida han visitat la seu central d’IDP a Sabadell per conèixer les nostres instal·lacions i dinàmica de treball amb l’objectiu de conèixer de prop el funcionament d’una enginyeria i els professionals que en formen part.

Triar carrera universitària no sempre és tasca fàcil. Alguns estudiants ho tenen molt clar, però altres necessiten alguna orientació. L’objectiu d’aquestes visites incompany és actuar en benefici dels estudiants i que puguin conèixer de primera mà la professió que els interessa i els professionals que hi ha darrere i recopilar informació suficient per planificar el seu futur professional.

Els alumnes de l’Escola Maristes Montserrat de Lleida han conegut de manera general el funcionament d’IDP, les activitats que es duen a terme, els perfils professionals i qualificació laboral dels treballadors i les últimes innovacions que estem desenvolupant, com les aplicacions de Realitat Virtual en el disseny d’infraestructures, entre d’altres.

Professionals dels diferents departaments que formen part del Grup IDP han tingut l’oportunitat d’explicar en què consisteix la seva feina i compartir experiències i consells.

Agraïm la col·laboració de tots els alumnes, professors i companys d’IDP que han compartit aquesta jornada i desitgem haver contribuït de manera positiva en la presa de decisió  d’aquests joves, que són el nostre futur.

Rep les nostres newsletter