IDP REP EL PREMI ESCOBAS DE PLATA 2016

IDP REP EL PREMI ESCOBAS DE PLATA 2016

El Grup d’enginyeria IDP ha resultat guardonat amb el premi ESCOBAS DE PLATA 2016 pel desenvolupament de 13 projectes per a la rehabilitació i recuperació d’àrees degradades per residus sòlids a les ciutats de Andahuaylas, Bagua, Huamanga, Oxapampa, Chancay, Pozuzo, San Juan Bautista, Yauyos, Abancay, Aymaraes, Huaura, Tarma i Chincha a la República del Perú, donant cobertura a una població de 880.823 habitants, recuperant una superfície degradada total de 1.784.425 m2 i amb una inversió de 70.422.048 €

Els projectes s’engloben dins del Programa de Desenvolupament de Sistemes de Gestió de Residus en àrees prioritàries, impulsat pel Ministeri de l’Ambient (MINAM) del Perú, pensats per a complir totes les mesures de qualitat, eficiència, medi ambient i bon fer en l’àmbit de la restauració paisatgística.

El passat 16 de juny, convocat per l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS), es va celebrar la XV edició del Concurs Escobas 2016, emmarcada en les activitats de la Fira Internacional de l’Urbanisme i Medi Ambient, TECMA 2016, organitzada per IFEMA, que ha tingut lloc els dies 15 al 17 de juny del 2016.

Aquesta iniciativa va néixer l’any 1987 amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Medi Ambient i té com a finalitat donar suport, premiar i difondre el bon fer de la gestió dels residus i la neteja urbà, així com l’elaboració de projectes i el desenvolupament de tecnologies que permetin una gestió sostenible del nostre medi ambient i que serveixin per millorar la nostra qualitat de vida i la sostenibilitat de les nostres ciutats i indústries.

El premi atorgat a IDP, lliurat per D. Rafael Apraiz Egaña Vicepresident d’ATEGRUS, ha estat recollit per D. Jesús Blasco, Director Internacional del Grup IDP, i és un nou reconeixement al bon fer de la companyia en aquest àmbit i en especial a tot l’equip que ha participat en el projecte, sent possible gràcies al gran treball de col·laboració entre les oficines d’Espanya i Perú.

premios escobas 2016

Rep les nostres newsletter