IDP REFORMA LES INSTAL·LACIONS DE CLIMATITZACIÓ DE LA PLATAFORMA LOGÍSTICA DE SANOFI

IDP REFORMA LES INSTAL·LACIONS DE CLIMATITZACIÓ DE LA PLATAFORMA LOGÍSTICA DE SANOFI

IDP ha estat l’enginyeria escollida per la multinacional francesa del sector farmacèutic SANOFI per dur a terme la reforma de les instal·lacions de climatització i ventilació del centre de distribució que la companyia opera a Leganés (Madrid). La plataforma actualment tracta un volum anual de 55 milions d’unitats, disposa d’una capacitat d’emmagatzematge de fins a 8.000 palets, distribuint més de 88 milions d’unitats de producte a l’any a tot el territori estatal.

El projecte consisteix en la reforma de la instal·lació de climatització i ventilació de la plataforma logística, formada per dues naus, amb una superfície d’emmagatzematge de 5.490 m2 en total i una alçada mitjana de 13 m.

L’actuació contractada a IDP ha consistit en l’estudi comparatiu dels sistemes de climatització, projecte executiu de la instal·lació de climatització, projecte executiu d’obra, licitació, contractació, direcció d’obra, Construction Management i finalment certificació i legalització de la instal·lació i obra.

Amb aquesta actuació, IDP es consolida com un proveïdor d’alt nivell en el sector de la indústria farmacèutica, un dels sectors amb més exigència en la gestió de terminis, qualitats i costos.

idp-sanofi-blog

Rep les nostres newsletter