IDP REALITZA LA REFORMA DEL CENTRE EDUCATIU JAUME VILADOMS A SABADELL

IDP REALITZA LA REFORMA DEL CENTRE EDUCATIU JAUME VILADOMS A SABADELL

IDP ha realitzat els treballs d’enginyeria i arquitectura per a la construcció i posada en marxa d’un nou Centre Educatiu Privat per a la Xarxa i Col·laboració Serveis Educatius (JAUME VILADOMS) a Sabadell (Barcelona).

L’actuació ha transformat un antic edifici industrial en un modern centre educatiu, canviant el seu ús a equipament educatiu i realitzant la seva rehabilitació integralment. El centre, està dissenyat per donar servei a més de 600 alumnes des de P3 a Batxillerat, havent-se iniciat en ell, a partir de principis d’any, les classes d’infantil i primària.

L’edifici disposa d’una superfície total construïda de 3.715,20 m2, distribuïda en planta baixa més dues plantes pis. La intervenció inclou també l’adequació d’una part del solar per habilitar-lo com pati de l’escola de 900 m2 i la resta del solar es reservarà per a una futura ampliació del centre educatiu.

Els treballs realitzats per IDP en l’actuació arriben des de la redacció i tramitació de l’estudi de detall i parcel·lació, passant pels projectes bàsics i executius d’edificació i instal·lacions i acabant amb la direcció d’obra i control de qualitat fins a la posada en marxa i certificació final.

Els projectes han estat realitzats en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com a empresa referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM.

 FOT-754_blog2

Rep les nostres newsletter