IDP REALITZA LA REFORMA DE DOS CENTRES ASSISTENCIALS D’ASEPEYO A BARCELONA

IDP REALITZA LA REFORMA DE DOS CENTRES ASSISTENCIALS D’ASEPEYO A BARCELONA

El Grup IDP  ha realitzat, a petició d’Asepeyo, els projectes de reforma i rehabilitació de dos centres assistencials a Barcelona. Amb aquests canvis, la capacitat dels centres ha augmentat, el que ha permès millorar la qualitat dels seus serveis.

Fundada el 1915 com a Mutualitat de Previsió Social, Asepeyo és actualment una de les principals Mútues col·laboradores amb la Seguretat Social. A més de la gestió dels accidents de treball i malalties professionals ha desenvolupat una intensa activitat en la investigació, el desenvolupament i la implantació de mesures preventives.

El nou centre  assistencial d’Asepeyo està situat a l’Avinguda Meridiana de Barcelona. Consta de planta baixa de 700m2 i planta soterrani de 580 m2. El segon centre, situat  també a Barcelona, al carrer Caspe, es troba actualment en funcionament com a centre assistencial mèdic i està composat per planta baixa de 1.061 m2 i planta soterrani de 1.069 m2.

Els serveis contractats a IDP consisteixen en l’aixecament del núvol de punts, la realització del model 3D, el projecte d’arquitectura i la posterior execució d’obra. Cal destacar que tant l’elaboració del projecte com el seu posterior seguiment durant l’execució de les obres es realitzará mitjançant sistemes basats en la metodologia BIM (Building Information Modelling).

El Grup IDP segueix consolidant-se com empresa referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM.

Rep les nostres newsletter