IDP REALITZA EL PROJECTE DE LA NOVA BOTIGA DE LEROY MERLIN (BRASIL)

IDP REALITZA EL PROJECTE DE LA NOVA BOTIGA DE LEROY MERLIN (BRASIL)

La multinacional francesa Leroy Merlin ha adjudicat al grup d’enginyeria IDP el projecte de la seva nova superfície comercial a Brasil.

Leroy Merlin va arribar al Brasil el 1998 aportant un nou concepte al mercat de Materials de Construcció. Amb un enfocament en productes de qualitat i serveis, la companyia ofereix a les seves botigues ambients espaiosos i agradables per a una millor atenció als seus clients.

IDP realitza el projecte del nou edifici mitjançant tecnologia BIM (Building Information Modeling) que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra, integrant tota la informació en un únic model parametritzat en 7 dimensions, eliminant completament els errors per interferències, assegurant la coherència documental de tot l’expedient, i tot això complint els més alts estàndards de qualitat i sostenibilitat de l’edificació.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com un proveïdor d’alt nivell en el sector de l’Edificació Comercial, un dels sectors més exigents en la gestió de terminis, qualitat i costos.

Rep les nostres newsletter