IDP REALITZA EL PROJECTE EN BIM DEL NOU EDIFICI DE L’IPSA A MANAGUA

IDP REALITZA EL PROJECTE EN BIM DEL NOU EDIFICI DE L’IPSA A MANAGUA

En el marc del Programa de Foment a la Productivitat Agropecuària sostenible del Ministeri Agropecuari del Govern de Nicaragua, IDP ha realitzat el disseny i redacció del projecte de les noves infraestructures de l’edifici administratiu del DGPSA (Direcció General de Protecció i Sanitat Agropecuària)  per a l’Institut de Protecció i Sanitat Agropecuària (IPSA) a Managua (Nicaragua).

L’edifici, projectat mitjançant tecnologia BIM per l’equip d’IDP i dirigit pel arquitecte Manuel Rivas, consta de planta baixa més una planta pis que alberguen la seu administrativa i d’atenció al públic; a més de dos volums de planta baixa annexos al principal, formats per la cafeteria-restaurant i el magatzem d’apilament, amb una superfície construïda total de 3.590 m2.

La intervenció inclou també la urbanització de part de la parcel·la per adequar com a aparcament, dotat de 242 places (tant pel públic com per al personal).

Amb aquesta actuació IDP es posicióna com un partner estratègic a Amèrica Llatina per a totes aquelles empreses amb projectes d’inversió a la regió i consolidant-se com empresa referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM.

idp - ipsa

Rep les nostres newsletter