IDP realitza el projecte de 14 filials de Cobra Tecnologia del Banco do Brasil

IDP realitza el projecte de 14 filials de Cobra Tecnologia del Banco do Brasil

El Grup IDP ha estat l’enginyeria triada per la multinacional brasilera del sector de les telecomunicacions Cobra Tecnologia per dur a terme la reforma i adaptació de 14 filials a tot Brasil.

Cobra Tecnologia és una empresa fundada el 1974 que treballa en el camp de la tecnologia de la informació i processos de negoci de suport. Des dels anys 90 es va unir al Banco do Brasil especialitzant-se en tecnologia bancària. Banco do Brasil en l’actualitat compta amb més de 4.000 sucursals distribuïdes tant al Brasil com a la resta de món.

L’actuació contractada a IDP consisteix en l’elaboració del projecte bàsic d’arquitectura i enginyeria per a la reforma i adaptació de 14 filials amb una superfície aproximada de 650 m2 cadascuna, situades a 14 ciutats de 11 estats del Brasil (São Luis, Teresinha, Cuiabá, Campo Grande, Uberlândia, Vitória, João Pessoa, Maceió, Recife, Curitiba, Joinville, Londrina, Florianópolis, Passo Fundo).

Els projectes seran realitzats en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra incorporant tant les 3 dimensions físiques, com la dimensió pressupost, la dimensió planificació, l’anàlisi energètica i de sostenibilitat, i la integració amb sistemes de Facility Management.

IDP està present des del 2011 al Brasil amb oficines a Florianópolis, Rio de Janeiro i Belém, posicionant-se com partner estratègic a Amèrica Llatina per a totes aquelles empreses amb projectes d’inversió a la regió i consolidant-se com empresa referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM.

idp-cobratecnologia

Rep les nostres newsletter