IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE D’AMPLIACIÓ DE LA NAU DE RENAULT A PALENCIA

IDP S’ADJUDICA EL PROJECTE D’AMPLIACIÓ DE LA NAU DE RENAULT A PALENCIA

IDP ha estat l’enginyeria escollida pel fabricant francès d’automòbils i vehicles comercials RENAULT per realitzar l’ampliació de la seva nau d’embotició situada a Palència. El nou edifici, destinat a magatzem d’útils, comptarà amb una superfície de 1.000m2 de planta més 400m2 d’entreplanta, suportant una càrrega de 8Tn/m2 i 20 m d’alçada.

L’actuació contractada a IDP s’emmarca dins del projecte d’ampliació de la planta que Renault opera al municipi de Palència i consisteix en l’ampliació de l’edifici denominat Maves Bajas de la nau d’embotició. IDP realitzarà la redacció del projecte així com la posterior direcció d’obra i assistència tècnica fins a la seva correcta posada en marxa.

Els projectes seran realitzats en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir la construcció digital del projecte i la posterior obra integrant fins a 7 dimensions – les 3 físiques, el cost (4D), el temps (5D), anàlisi energètica i de sostenibilitat (6D), i integració amb sistemes de Facility Management (7D) – agilitzant la presa de decisions i eliminant completament els errors basant-se en un coneixement global del projecte a través del model.

Amb aquesta actuació IDP es consolida com un proveïdor de solucions d’alt nivell en la indústria de l’automòbil, un dels sectors més exigents en la gestió de terminis, qualitat i costos.

os.

renault-blog2

Rep les nostres newsletter