IDP PROJECTA EL NOU PARC LOGÍSTIC A MARTORELLES (BARCELONA) PER SEGRO

IDP PROJECTA EL NOU PARC LOGÍSTIC A MARTORELLES (BARCELONA) PER SEGRO

La multinacional britànica SEGRO contracta al grup format per la constructora Trabis i l’enginyeria IDP per a realitzar el projecte del seu nou parc logístic situat a Martorelles (Barcelona).

SEGRO és una empresa líder, referent en la gestió d’actius i el desenvolupament d’instal·lacions industrials d’emmagatzematge modern que gestiona en l’actualitat 6 milions de metres quadrats d’espai. Les propietats es troben en grans zones urbanes i centres de transport clau en deu països europeus, principalment al Regne Unit, Alemanya, França i Polònia, atenent a clients d’una àmplia gamma de sectors industrials.

La nova plataforma logística de SEGRO compta amb 36.800 m2 i estarà ubicada en un solar de 5,6 hectàrees, situada a uns 20 quilòmetres de Barcelona i dotada d’excel·lents connexions.

Concretament, els serveis adjudicats a IDP consisteixen en el desenvolupament del projecte integral (arquitectònic, estructures, instal·lacions i procés logístic), la direcció d’obra, la posta en marxa, tot això complint els estàndards d’avaluació i certificació BREEAM de la sostenibilitat de la edificació.

El projecte serà executat en la seva totalitat mitjançant la tecnologia BIM “Building Information Modeling” de la qual IDP és líder mundial.

IDP-SEGRO LOGISTICS

Rep les nostres newsletter