IDP PARTICIPA AL PROJECTE DE R+D “METGROW+” DE LA UE

IDP PARTICIPA AL PROJECTE DE R+D “METGROW+” DE LA UE

IDP participa al projecte europeu Metgrow+, emmarcat en el programa de recerca i desenvolupament Horizon 2020, que té per objecte desenvolupar noves tecnologies metal·lúrgiques innovadores que permetin dissenys flexibles, rentables i sostenibles en la valorització de metalls de baixa llei, tant en fonts primàries com en recursos secundaris.

El projecte, finançat per la UE en el marc del programa Horizon 2020 per als nous sistemes metal·lúrgics (SC5-11E), compta amb un pressupost total de 7.9 M d’euros en un termini de quatre anys, està coordinat per l’empresa finlandesa tutkimuskeskus Teknologian VTT i compta amb la participació d’empreses, centres de recerca i universitats de prestigi internacional de Bèlgica, Espanya, Polònia, Finlàndia, Suècia, Grècia, Xipre, Itàlia, Polònia i França. En aquesta ocasió IDP participa liderant el paquet de treball per a la valorització de la matriu mineral de residus.

El passat 15 de febrer es va realitzar la primera reunió de treball a Hèlsinki (Finlàndia) comptant amb  amb l’assistència de prop de 40 tècnics investigadors de diferents especialitats, i on es van debatre les diferents propostes.

Amb aquesta adjudicació IDP consolida la seva línia de R+D i en desenvolupar en els quatre últims anys projectes d’investigació finançats per la Unió Europea, havent participat amb anterioritat en el projecte IPAN-Innovate Popular Low Density Structural Panel, el projecte DOF-District of the Future, i el projecte Hermes, també finançat pel programa Horizon 2020.

idp-metgrow+

Rep les nostres newsletter