IDP PARTICIPA A LA V CONFERÈNCIA METROPOLITANA DE RMBH A BELO HORIZONTE (BRASIL)

IDP PARTICIPA A LA V CONFERÈNCIA METROPOLITANA DE RMBH A BELO HORIZONTE (BRASIL)

La Secretaria d’Estat pel Desenvolupament Regional, Urbà i Gestió Metropolitana (Sedru) i l’Agència de Desenvolupament de la Regió Metropolitana de Belo Horizonte (ARMBH) organitzen la V Conferència Metropolitana de RMBH que té com a objectiu donar veu a les diferències existents a la regió metropolitana de Belo Horizonte i establir compromisos entre l’administració pública, el sector privat i la societat civil a favor del desenvolupament metropolità.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de sectors representatius dels 50 municipis RMBH i del Collar Metropolità i promou el debat sobre el control i la participació social, l’ordenament territorial, la mobilitat urbana i els residus sòlids urbans.

La conferència es durà a terme els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2015 a la Ciutat Administrativa de l’Estat de Minas Gerais i està oberta a tots els ciutadans interessats a participar en els debats i les propostes que es consolidaran a orientar la planificació de les accions relacionades amb el servei públic d’interès comú en RMBH.

IDP, representada pel Sr. Vicente Jiménez, Director Corporatiu d’Indústria, Medi Ambient i Energia del Grup IDP, participa al fòrum de Gestió Metropolitana específicament en matèria de Gestió Integral de Residus Sòlids Urbans.

Centra l’exposició en la formació dels òrgans públics i la seva associació privada a través d’anàlisis de models administratius, riscos en la conformació i en l’operació així com avantatges competitius en matèria d’economia del coneixement, gestió administrativa centralitzada, mecanismes de tarifació i cobrament pels serveis així com educació i divulgació.

El Grup IDP, amb seu central a (Sabadell) Barcelona, té oficines a Brasil (Florianópolis, Rio de Janeiro i Belém), Perú (Lima), Equador (Quito) i Xile (Santiago), treballa en els camps de l’eenginyeria, el medi ambient, l’arquitectura i les tecnologies de la informació i comunicació, i està consolidat com a referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM “Building Information Modeling”.

 congreso Belo horizonte

Rep les nostres newsletter