IDP PARTICIPA A LA CONFERÈNCIA BIM A LA UNIVERSITAT CATÒLICA DE PARANÁ (BRASIL)

IDP PARTICIPA A LA CONFERÈNCIA BIM A LA UNIVERSITAT CATÒLICA DE PARANÁ (BRASIL)

El Grup IDP va participar en la conferència “BIM – Un flux de treball integrat” organitzat per la Pontifícia Universitat Catòlica de Paraná al Brasil el passat 4 d’abril. L’esdeveniment va comptar amb la participació d’estudiants, professors i professionals convidats.

El Grup IDP, representat pel Director Comercial Tiago Perucchi Brasil i el Director de Projectes, Jefferson Zimmerman van participar presentant casos de projectes BIM desenvolupats en les àrees d’infraestructura urbana, edificació i medi ambient.

En aquesta ocasió, Neri dos Santos, Degà l’Escola Politècnica, i el director comercial d’IDP van examinar un futur acord que permeti als estudiants universitaris posar en pràctica en les diferents unitats de negoci del Grup IDP els coneixements adquirits.

El Grup IDP va començar la seva estratègia fa 8 anys per promoure i implementar BIM en tots els seus projectes, el que li va permetre convertir-se en líder mundial en la tecnologia BIM proporcionant valor afegit a tots els projectes, amb la finalitat última de proporcionar una un servei de qualitat als seus clients. Des de llavors ha treballat amb la tecnologia BIM en les seves 8 oficines en 5 països, la seu a Sabadell (Barcelona) i oficines a Madrid a Espanya, Florianópolis, Rio de Janeiro i Belem al Brasil, Lima a Perú, Santiago a Xile i Quito a equador.

Actualment dóna feina a un equip multidisciplinari de més de 300 tècnics i està desenvolupant projectes en 34 països de 4 continents (Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa), tant per al sector públic i el sector privat.

Rep les nostres newsletter