IDP PARTICIPA A LA CIMERA INTERNACIONAL BUILDINGSMART CELEBRADA A BARCELONA

IDP PARTICIPA A LA CIMERA INTERNACIONAL BUILDINGSMART CELEBRADA A BARCELONA

El Grup IDP ha participat en la Cimera Internacional de buildingSMART, del 3 al 6 d’abril, on s’han reunit experts de tot el món per compartir coneixements i seguir treballant en la millora dels processos i estàndards internacionals BIM.

El Summit ha comptat amb la participació de més de 300 assistents i s’ha dividit en diferentes Rooms amb diverses temàtiques i informació sobre els estàndards, processos, eines i projectes més recentsdel BIM i les noves necessitats.

El grup IDP, representada per l’arquitecta Adriana Caballero, ha participat en aquesta edició presentant un Study Case sobre la utilització de BCF (Bim Collaboration Format) com a millora per a la gestió d’incidències durant la fase de disseny i construcció dels projectes.

Gràcies a la utilització d’aquest nou format, s’aconsegueix canalitzar les incidències mitjançant una única plataforma, a la qual es pot tenir accés directament des del model o via aplicació web.

El grup IDP ini ciar la seva estratègia més de 8 anys per impulsar i implementar el entono BIM en tots els seus projectes, la qual cosa li ha permès convertir-se en referent mundial en tecnologia BIM aportant valor afegit a tots els seus projectes, amb la finalitat última de donar un millor servei als seus clients i des de llavors treballa mitjançant el sistema OpenBIM en els seus 8 oficines situades a 5 països, en concret la seva seu central està a Sabadell-Barcelona, i té delegacions a Madrid, Florianópolis, Rio de Janeiro i Belém al Brasil, Lima a Perú, Santiago a Xile i Quito a Equador.

En l’actualitat dóna feina un equip multidisciplinari que supera els 300 tècnics, i està desenvolupant projectes en 34 països de 4 continents (Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa) tant per al sector públic com per al sector privat.

Rep les nostres newsletter