IDP DIRIGIRÀ L’AMPLIACIÓ DE LA PLANTA DE SMP A POLINYÀ

IDP DIRIGIRÀ L’AMPLIACIÓ DE LA PLANTA DE SMP A POLINYÀ
IDP ha estat l’enginyeria escollida per l’operador i proveïdor internacional d’automoció Samvardhana Motherson Peguform (SMP) per realitzar l’ampliació de la seva planta de Polinyà. La companyia, amb plantes a Espanya, Alemanya, Slovakia, Portugal, Brasil, Mèxic i la Xina, té la seva seu central a Bötzingen Alemanya i centra les seves activitats en el camp de la fabricació de components interiors i exteriors d’automoció com ara cockpits, para-xocs i panells de porta.L’actuació desenvolupada, s’emmarca dins del projecte d’ampliació de la planta que SMP opera al municipi de Polinyà (BCN) i consisteix en la construcció d’un magatzem robotitzat. El projecte es va iniciar l’octubre de l’any passat i actualment està en fase final abans del començament d’obres. La durada prevista per l’execució de les obres fins la finalització de la construcció i posada en marxa de les instal•lacions és de 6 mesos.

Per aconseguir el compliment de la planificació, IDP realitza, no només la projecció i direcció facultativa de les obres, sinó que assumeix les funcions de Project Management de l’actuació conjuntament amb l’equip d’enginyeria de la planta. Destaquem que amb l’aplicació d’aquests sistemes s’obté una millora en els temps d’execució, cost i qualitat en totes les fases del procés constructiu.

Amb aquesta actuació, IDP consolida la seva relació amb la companyia SMP i es consolida com un proveïdor de solucions d’alt nivell en la indústria de l’automòbil, un dels sectors més exigents en la gestió de terminis, qualitat i costos.

Rep les nostres newsletter