IDP OBRE UNA NOVA DELEGACIÓ A RIO DE JANEIRO

IDP OBRE UNA NOVA DELEGACIÓ A RIO DE JANEIRO

IDP obre una nova delegació al Brasil, concretament a l’avinguda President Vargas de Rio de Janeiro, per impulsar el fort creixement que està tenint des de la seva arribada al mercat brasiler fa dos anys.

En concret situa al davant de la nova delegació regional de Rio de Janeiro a Mauro Massa, Economista, màster en Administració i Direcció d’Empreses (JL Kellogg Graduate School of Management – Northwestern University / FDC), màster d’Economia i Finances (Centre d’Etudes des Affaires Superiores), i amb una dilatada trajectòria professional havent treballat durant més de tres dècades a Eletrobras, el major holding del sector elèctric d’Amèrica Llatina, ocupant els càrrecs de director financer, de planificació estratègica i de gabinet del President, on ha estat els últims sis anys. Anteriorment va ser director econòmic i financer de la Companyia Energètica de Alagoas, assessor del Secretari General del Ministeri de Mines i Energia i director d’anàlisis econòmics i financers de l’Agència reguladora del sistema elèctric de Brasil DNAEE (l’actual ANEEL). També ha format part dels consells d’administració de diverses empreses de la indústria com Escelsa, Eletrosul, Furnas, Coelce, CEEE i Invetsco.

Amb aquesta actuació IDP reforça la seva posició al Brasil, instal·lant una segona delegació que incrementa el radi de actuació que fins ara es centrava en projectes als estats de Santa Catarina i Minas Gerais, que dirigia des de les seves oficines centrals a Florianópolis.

 Blog_IDP-Rio-Janiero2

Rep les nostres newsletter