IDP INICIA LA DIRECCIÓ D’OBRES DEL CTRM GAVÀ-VILADECANS

IDP INICIA LA DIRECCIÓ D’OBRES DEL CTRM GAVÀ-VILADECANS

IDP inicia la direcció d’obres del projecte d’optimització del Centre de Tractament de Residus Metropolitans (CTRM) de Gavà-Viladecans, que implicarà una inversió de 8 milions d’euros per renovar el centre que processa els envasos i residus voluminosos de gran part de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La nova planta de tractament d’envasos lleugers disposarà de maquinària completament renovada i permetrà una operació altament automatitzada, disposant d’una capacitat per tractar 24.000 tones/any d’envasos.

Pel que fa als residus voluminosos, la inversió permetrà instal·lar en una nau existent una nova línia per al seu tractament, que fins ara estava situada a l’aire lliure. Aquesta nova línia passarà a ser una de les més modernes d’Europa, comptant amb diferents equips de separació segons la mida i material del residu. Aquesta planta tindrà capacitat per tractar 50.000 tones/any.

Els treballs de IDP inclouran un servei integral que incorporarà la direcció de l’execució, la supervisió en el control de qualitat, l’assegurament de la planificació temporal, el seguiment econòmic, la coordinació de seguretat i salut, etc., fins la finalització formal de les obres i la posada en servei de les plantes.
2014-10-02-Blog_CTRM2

Rep les nostres newsletter