IDP HA PARTICIPAT A L’AUTODESK BIMAGINATION

IDP HA PARTICIPAT A L’AUTODESK BIMAGINATION

IDP ha participat en el programa Autodeck BIMagination organitzat a Barcelona per Autodesk. S’han reunit experts de totes les indústries i han pogut compartir la seva visió tecnològica i experiència professional en l’ús del BIM a nivell de negoci.

Aquesta jornada està emmarcada en una nova edició del AUTODESK FÒRUM BARCELONA 2017 on s’han tractat temes molt actuals com la realitat augmentada i virtual, captura de realitat, disseny generatiu, BIM connectat, Internet de les coses i 3D.

Els assistents a la jornada han conegut els últims desenvolupaments en la indústria, els reptes i les oportunitats que s’anticipen en el sector i han intercanviat punts de vista a través de casos pràctics, presentacions de projectes i una taula rodona.

IDP, representada per Eduard Loscos, R&D Manager del Grup IDP, participa en aquesta edició del Autodesk BIMagination exposant “L’evolució del BIM per edificació al BIM per a infraestructures” i el valor afegit en la realització de projectes mitjançant metodologia BIM.

El Grup IDP va iniciar la seva estratègia més de 8 anys per impulsar i implementar l’entorn BIM en tots els seus projectes, la qual cosa li ha permès convertir-se en referent mundial en el desenvolupament de projectes realitzats íntegrament en BIM aportant valor afegit a tots els seus projectes, amb la finalitat última de donar un millor servei als seus clients.

Rep les nostres newsletter