IDP FINALITZA LES OBRES DEL NOU CENTRE DE BRICOLATGE DE BRICO DEPÔT LA CORUNYA

IDP FINALITZA LES OBRES DEL NOU CENTRE DE BRICOLATGE DE BRICO DEPÔT LA CORUNYA

IDP ha finalitzat amb èxit les obres del nou centre de bricolatge de la firma BRICO DEPÔT obert la setmana passada a La Corunya.

BRICO DEPÔT, integrat dins del grup KINGFISHER (grup amb seu a UK i propietari de marques com B&Q, Castorama, Screwfix o Koçtas), té en l’actualitat 28 tendes a Espanya, amb més 134.000 m2 de superfície de venta i 8.300.000 clients a l’any.

El centre, ubicat a la Avda. Severo Ochoa, té una superfície construïda de 6.745 m2 amb 5.100 m2 de sala de venda i disposa d’una parcel·la de 16.900 m2 amb 270 places d’aparcament. Les obres s’han executat en menys de sis mesos, avançant-se a la finalització de la planificació temporal prevista.

IDP ha realitzat la projecció arquitectònica, estructural i de les instal·lacions del centre mitjançant la tecnologia BIM (Building Information Modeling), així com la seva direcció facultativa i posada en marxa. Conjuntament amb el departament d’obres de BRICO DEPÔT, IDP ha assumit les funcions de Project Management de l’actuació, controlant la planificació temporal i les despeses de la construcció del centre.

Aquest és el cinquè centre que IDP finalitza per BRICO DEPÔT els dos últims anys, consolidant-se com un clar referent tècnic pel desenvolupament de mitjanes i grans superfícies comercials a tot el món.

Rep les nostres newsletter