IDP FINALITZA LA DIRECCIÓ D’OBRA DE LA NOVA TENDA D’IKEA A ALFAFAR

IDP FINALITZA LA DIRECCIÓ D’OBRA DE LA NOVA TENDA D’IKEA A ALFAFAR

IKEA inaugura la nova tenda d’Alfafar (Valencia) amb gran èxit i complint amb la planificació establerta.

IDP ha realitzat la projecció arquitectònica de l’edifici i ha format part de l’equip de direcció d’obra en la fase de construcció de la tenda d’IKEA del municipi d’Alfafar. El centre té una superfície total construïda de 112.800 m2 que inclou 37.300 m2 dedicats a activitat comercial. El complex està distribuït en 4 plantes, les plantes baixa i primera estan dedicades a l’ús comercial, i les dues plantes subterrànies conformen un aparcament amb una capacitat de 2.200 places.

Per aconseguir el compliment de la planificació, IDP ha projectat el nou edifici mitjançant tecnologia BIM (Building Information Modeling) que permet dissenyar, projectar, organitzar i dirigir tot el procés de construcció, a partir d’un model digital únic que integra tota la informació parametritzada en base a 5 dimensions (les 3 dimensions físiques, el cost i la planificació temporal).

Destaquem que, amb la aplicació d’aquests sistemes, s’obté una millora en els temps d’execució, control de costos i garantia de qualitat en totes les fases del procés constructiu.

Amb aquesta actuació, IDP consolida la seva relació amb IKEA, havent realitzat anteriorment el projecte de reforma de la tenda de Badalona i posicionant-se com un proveïdor d’alt nivell en el sector de l’edificació comercial, un dels sectors amb més exigència en la gestió de terminis, qualitats i costos.

Rep les nostres newsletter