IDP FINALITZA EL NOU CENTRE DE BRICOLATGE BRICO DEPÔT

IDP FINALITZA EL NOU CENTRE DE BRICOLATGE BRICO DEPÔT

IDP ha finalitzat les obres del nou centre de bricolatge de la firma BRICO DEPÔT a la ciutat de Tarragona. El centre està ubicat en una parcel·la de 20.680 m2 a la N-340a, i té una superfície construïda de 7.033 m2 amb 6.900 m2 de sala de venta. Les obres s’han executat en cinc mesos, complint amb la planificació temporal i de cost prevista.

Per aconseguir el compliment de la planificació, IDP realitza, no només la projecció i direcció facultativa de les obres, sinó que també assumeix les funcions de Project Management de l’actuació. Així mateix destaquem, que amb l’objectiu de reduir els temps de l’actuació, els projectes i el control d’execució d’obres i instal·lacions es realitzen mitjançant la tecnologia BIM (Building Information Modeling) permetent un control de disseny, planificació, cost i qualitat en totes les fases del procés.

Aquest és el quart centre que IDP finalitza per BRICO DEPÔT, consolidant-se així la relació entre les dues empreses. Dins d’aquesta col·laboració s’emmarquen, també, nous projectes en desenvolupament, que comportaran noves obertures els pròxims mesos tant a la Península com a les Illes Canàries.

Rep les nostres newsletter