IDP FINALITZA AMB ÈXIT L’APARCAMENT PÚBLIC DEL COMPLEX DE MERCABARNA A BARCELONA

IDP FINALITZA AMB ÈXIT L’APARCAMENT PÚBLIC DEL COMPLEX DE MERCABARNA A BARCELONA

IDP finalitza amb èxit l’aparcament públic en alçada P2 del complex de Mercabarna a Barcelona.

Mercabarna és la societat gestora de la Unitat Alimentària ubicada a la Zona Franca de Barcelona, ocupa una superfície de 90 hectàrees i acull a més de 700 empreses. Amb un àmbit d’influència a tota Espanya i nombrosos països de la resta del mon proveeix de productes frescos a uns 10 milions de consumidors.

El pàrking té una superfície construïda de 10.575 m2 amb capacitat per a 316 places, disposant també de zones reservades per a places de cotxes elèctrics i places adaptades.

Es tracta d’un edifici aïllat conformat per planta baixa més tres plantes pis. La planta baixa comparteix l’ús d’aparcament amb diversos locals comercials destinats a lloguer reservant la resta de la superfície a aparcament.

El pàrking s’ha dissenyat amb mòduls estructurals de formigó prefabricat que faciliten la mobilitat i maniobrabilitat dels vehicles en les operacions d’estacionament i racionalitzen el cost constructiu.

La intervenció de IDP ha consistit en desenvolupar el projecte i posteriorment la direcció d’obra, amb una durada aquesta de 9 mesos, que ha inclòs la reurbanització de l’entorn, creant una nova zona de picnic, zones enjardinades i pavimentant de nou les voreres.

DSC_0216_blog2

 

 

Rep les nostres newsletter