IDP EXPOSA EL SEU CONEIXEMENT DE TECNOLOGIA BIM AL BRASIL

IDP EXPOSA EL SEU CONEIXEMENT DE TECNOLOGIA BIM AL BRASIL

IDP participarà el proper 13 de març al congrés “BIM. Una nova forma d’enginyeria i arquitectura” que organitza el Comitè de Control de les Obres Públiques i dels Serveis d’Enginyeria del Govern de l’Estat de Santa Catarina de Brasil.

El congrés que serà inaugurat pel Governador de Santa Catarina Sr. João Raimundo Colombo acompanyat del Secretari d’Estat de Planejament Sr. Murilo Xavier Flores, intervindrà el director general de IDP Brasil Sr. Carlos R. Olsen que exposarà els casos d’èxit de IDP en l’ús de la tecnologia BIM tant en projectes a Europa com a América, destacant que ha estat IDP la primera en fer ús de la tecnologia BIM a l’estat de Santa Catarina al realitzar recentment els 10 projectes dels 10 Centres de Innovació que el govern estatal executarà a les 10 principals ciutats de l’estat (Florianópolis, Joinville, Blumenau, Criciúma, Chapecó, Itajaí, Jaraguá do Sul, Tubarão, São Bento do Sul i Joaçaba).

Amb aquesta intervenció es reconeix el treball de IDP en la implementació dels processos de millora continua i el desenvolupament de noves aplicacions que generin valor als seus projectes, amb el fi últim de donar un millor servei als nostres clients a qui dediquem tot el nostre esforç.

Més informació e inscripcions:

http://www.spg.sc.gov.br/seminariobim.php

Rep les nostres newsletter