IDP ES REUNEIX AMB ELETROBRAS, EL MAJOR HOLDING DEL SECTOR ELÈCTRIC D’AMÈRICA LLATINA

IDP ES REUNEIX AMB ELETROBRAS, EL MAJOR HOLDING DEL SECTOR ELÈCTRIC D’AMÈRICA LLATINA

El Director Regional de IDP a Rio de Janeiro, Mauro Massa, s’ha reunit amb el director de Transmissió de Eletrobras, Sr. José Antônio Muniz.

Eletrobras és el major holding del sector elèctric d’Amèrica Llatina, disposa actualment d’una capacitat de generació de 42.333 MW, el que equival al 35% del total del Brasil; sota la supervisió del Sr. Muniz hi ha els 55.000 quilòmetres de línies de transmissió de l’empresa, el que es correspon amb el 52% del total del Brasil.

Durant la reunió, Massa va presentar el portfoli de IDP i va explicar amb detall la plataforma de treball BIM (building information modelling) sobre la qual en l’actualitat IDP ja desenvolupa tots els seus projectes.

Amb una àmplia experiència i reconeixement notable en el sector elèctric, el Sr. Muniz, que ha presidit dues de les filials de Eletrobras – Eletrobras Chesf i Eletronorte, amb 10,6 GW i 9,3 GW de potència respectivament, ha expressat el seu interès en programar una nova reunió amb els responsables de l’àrea d’enginyeria de Eletrobras per avançar en els acords per al desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM

 2014-09-04-Blog_Electrobas2

Rep les nostres newsletter