IDP DIGITAL

ENJOY YOUR DIGITAL ASSETS

En IDP creem solucions innvovadoras per satisfer els nostres clients i la societat.

En IDP Digital creem solucions tecnològiques enfocades a la Digitalització i Automatització dels processos del cicle de vida d'una Indústria, Infraestructura o Edifici.

DISSENY

Disseny Automatitzat

Construïm les eines que automatitzen els processos del disseny d'un asset de forma paramètrica.

CONSTRUCCIÓ

DigitalTwin4Construtions

Realitzem el bessó digital de l'obra per al seu seguiment virtual de planificació, econòmic i documental.

OPERACIONS

DigitalTwin4Operations

Construïm el bessó digital de la seva indústria, sobre el qual fem veure les operacions per implementar les millores en l'actiu físic, a més d'integrar amb les eines de control de les operacions (scada).

MANTENIMENT

DigitalTwin4Maintenance

SEGURETAT

DigitalTwin4Security

Construïm el bessó digital del seu actiu, sobre el qual fem veure els procediments de seguretat que a més fem servir per realitzar virtual training, i ho integrem amb tota la documentació referent a seguretat (PRL).

GEOBIM

GEOBIM

Integrem GIS i BIM aconseguint els beneficis de cada eina, a nivell extensiu en 2D amb totes les seves dades que aporta GIS, i en detall en les infraestructures en 3D amb totes les seves dades associats que aporta BIM.

DATA MANAGEMENT

DATA MANAGEMENT

Un cop digitalitzats els processos, aconseguim que tota la informació quedi registrada i per tant sigui fiable, a partir de la qual construïm els quadres de comandament que ens permeten la millor presa de decisions.

INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

AI

Connectem el bessó digital amb eines d'intel·ligència artificial que aprenen de les operacions construint l'automatització de les accions.

REALITAT VIRTUAL I AUGMENTADA

VR & AR

Fem servir el bessó digital en 3D que hem construït, per connectar-lo a realitat virtual i fins i tot a la combinació de l'entorn real amb elements virtuals i donant com a resultat una realitat mixta, i tot això amb la finalitat de poder mostrar i interactuar d'una altra manera amb el actiu, així com per a formació.

EPC

Epc Digital Rooms and Infrastructures

Implementació del maquinari i de la resta de la infraestructura física necessària per a l'ús de les aplicacions desenvolupades, i tot això dins d'una Sala de Formació Virtual, o una Sala de Control Virtual.