IDP DESENVOLUPARÀ EL PRIMER PROJECTE DE RECOLLIDA PNEUMÀTICA DE RESIDUS A XILE

IDP DESENVOLUPARÀ EL PRIMER PROJECTE DE RECOLLIDA PNEUMÀTICA DE RESIDUS A XILE
IDP ha estat l’enginyeria escollida per desenvolupar un estudi de prefactibilidad per el sistema de recollida pneumàtica de residus sòlids urbans al desenvolupament immobiliari residencial d’alt standing “Alto Portezuelo etapa II” del grup immobiliari FERNÁNDEZ WOOD a la regió metropolitana de Santiago de Xile.
El grup immobiliari FERNÁNDEZ WOOD és una empresa líder en el mercat immobiliari avalada per 55 anys d’experiència, compromesa de forma permanent amb l’excel·lència, qualitat i diferenciació; construint projectes immobiliaris destacats per la seva qualitat, disseny i preu.
L’abast dels treballs comprendran:
  • l’anàlisi de la gestió dels residus per conformar l’estudi de generació de residus en el condomini;
  • l’estudi de les diferents alternatives tecnològiques a implementar;
  • el desenvolupament tècnic de la solució de recollida pneumàtica de residus;
  • i l’estudi econòmic d’execució de la instal·lació així com del posterior ús i manteniment del sistema de recollida pneumàtica.
Amb aquesta actuació, IDP es consolida com a consultoria líder en projectes de netega viària i gestió i tractament de residus sòlids a nivell mundial, desenvolupant projectes a l’actualitat en els següent països: Espanya, França, Regne Unit, Alemanya, Perú, Xile, Brasil, Colòmbia, Argentina, Equador, Mèxic, Guyana, Trinitat i Tobago, Xina, Filipines, etc.
IDP-ALTO POZUELO BLOG

Rep les nostres newsletter