IDP DESENVOLUPA EL PLA DE MOBILITAT URBANA DE LA REGIÓ METROPOLITANA DE FOZ DO RIO ITAJAÍ (BRASIL)

IDP DESENVOLUPA EL PLA DE MOBILITAT URBANA DE LA REGIÓ METROPOLITANA DE FOZ DO RIO ITAJAÍ (BRASIL)

El Grup IDP desenvoluparà el Pla de Mobilitat Urbana de la Regió Metropolitana de Foz do Rio Itajaí, contracte signat amb AMFRI (Associació dels Municipis de Foz do Rio Itajaí) en un esdeveniment de la Federació d’Indústries de l’Estat de Santa Catarina (FIESC).

La Regió Metropolitana de Foz do Rio Itajaí està formada per 9 municipis de l’estat de Santa Catarina, ocupant una extensió aproximada de 1.000 km2 i una població que supera els 500 mil habitants, sent la mobilitat urbana un dels temes de major prioritat entre les autoritats i la comunitat en general pel gran impacte en la qualitat de vida dels ciutadans. Aquest projecte té una gran importància per al desenvolupament econòmic i social d’un dels principals pols de desenvolupament de l’estat de Santa Catarina al Brasil.

El desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana requerirà un procés molt participatiu que involucrarà a la comunitat, institucions i experts en la regió així com un estudi detallat dels problemes que afronten, les necessitats i els reptes actuals a la regió aconseguint una integració de solucions que permetran trobar l’eficàcia desitjada. Tot això amb una visió internacional de les solucions ja adoptades en diverses ciutats del món, a més de l’ús de la tecnologia BIM.

Entre les mesures que es persegueixen són:

  • Desenvolupament del Pla Regional Integrat de Mobilitat Urbana
  • Elaboració del Pla de Transports Intermunicipals
  • Estudi de viabilitat tècnica i econòmica

El Grup IDP, compta amb més de 17 anys d’experiència en el sector de l’enginyeria, l’arquitectura i el medi ambient i té oficines a Barcelona i Madrid a Espanya; Florianópolis, Rio de Janeiro i Belém al Brasil; Santiago a Xile; Lima a Perú i Quito a Equador, consolidant-se com una empresa referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM.

idp-inovamfri

 

Rep les nostres newsletter