IDP PARTICIPARÀ AL II CONGRÉS INTERNACIONAL BIM A LIMA (PERÚ)

IDP PARTICIPARÀ AL II CONGRÉS INTERNACIONAL BIM A LIMA (PERÚ)

Els propers 9 i 10 de novembre es celebra a Lima (Perú) el 2n Congrés Internacional BIM 2015, organitzat per la Cámara Peruana de la Construcción (CAPECO), el Comité BIM del Perú i Costos SAC.

Aquest esdeveniment internacional congregarà nombrosos empresaris, executius, professionals i membres de la societat civil vinculats a la indústria de la construcció, tots aquells que tinguin interès en l’aplicació d’aquest mètode, en l’experiència d’implementació en projectes i organitzacions i en el coneixement d’alguns resultats.

Els aspectes més destacats d’aquest congrés estaran orientats en dos eixos temàtics, que permetran conèixer: els avantatges de la metodologia BIM en Disseny, Construcció, Operació i Manteniment; l’experiència de l’ús i implementació del BIM; els resultats de l’ús d’aquesta metodologia; i l’ús d’eines BIM per millorar el desenvolupament i integració dels projectes, sent ara més que mai una exigència per a les empreses que operen en aquest mercat.

IDP, representada pel Sr. Carlos Pascual, director corporatiu d’Infraestructura i Desenvolupament Urbà del Grup IDP, participa en aquesta segona edició presentant la ponència “BIM en projectes de Mineria”, on exposarà el valor afegit que suposa la realització de projectes mitjançant metodologia BIM en el sector de la mineria, permetent i obligant a la completa i exhaustiva resolució de tot tipus de detalls, transicions i interferències que defineixen una infraestructura i que poques vegades queden concisament definits en els projectes realitzats amb el sistema tradicional.

El Grup IDP, amb seu central a Sabadell (Barcelona), té oficines a Perú (Lima), Brasil (Florianópolis, Rio de Janeiro i Belém), Equador (Quito) i Xile (Santiago), treballa en els camps de l’enginyeria, el medi ambient, l’arquitectura i les tecnologies de la informació i comunicació, i està consolidat com a referent en el desenvolupament de projectes mitjançant tecnologia BIM “Building Information Modeling”.

Més informació i inscripcions a: http://www.congresobim.pe/2015/

IDP congreso bim PERU

Rep les nostres newsletter